Zapisi s drugog krova svijeta

Zapisi s drugog krova svijeta - Maštruko, Oleg | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maštruko, Oleg
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Zapisi s drugog krova svijeta.pdf
ISBN
1555134485351

OPIS

Putopis Olega Maštruka Zapisi s drugog krova svijeta svojevrsni je izdavački eksperiment proizašao iz projekta Marco Polo – Hrvatska do Pamira. Tekstovi i fotografije s putovanja objavljivani su 2015. godine na Facebooku gotovo u realnom vremenu, prateći rutu koju je putopisac prelazio i komunicirajući pritom izravno s čitateljima. Snažne fotografije i zanimljivi, na trenutke i duhoviti tekstovi sada su dobili i svoju „opipljivu“ inačicu. Oleg Maštruko, jedan je od najaktivnijih autora, influensera, komentatora, putopisaca, urednika i publicista na hrvatskoj informatičkoj i društveno-mrežnoj sceni. Dosad je objavio tri knjige s računalnom tematikom, dvije knjige kolumni iz svijeta tehnologije, dvije knjige fotografija i više od 1500 tekstova za Bug, Mrežu i niz drugih medija. Kad ne putuje i fotografira po najzabitijim krajevima svijeta, radi kao glavni urednik Mreže, medija za IT-profesionalce, urednik u časopisu Bug i direktor Bugovih poslovnih konferencija…

U želji da isproba nešto novo, Maštruko je svoj putopisni pothvat odlučio... Ljubitelji putopisa, na znanje i ravnanje da je po objavi knjige "Zapisi s drugog krova svijeta" Olega Maštruka na redu promocija koja će se održati 8. veljače u 18 sati, u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu.

Friday, February 8, 2019 at 6:00 PM - 7:30 PM UTC+01. More than a year ago.

POVEZANE KNJIGE