Jezero

Jezero - Caine, Rachel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
7,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Jezero.pdf
ISBN
4497203367497

OPIS

Gina Royal utjelovljenje je prosječnosti — sramežljiva kućanica sa Srednjega zapada, koja je u sretnom braku i ima dvoje divne djece. Ali kad automobilska nesreća otkrije tajni život njezina supruga, serijskog ubojice, mora se preobraziti u novu osobu, Gwen Proctor — i postati prava majka ratnica. Dok je njezin bivši suprug u zatvoru, Gwen nalazi utočište u novom domu, na udaljenom jezeru Stillhouse. Iako još uvijek na meti uhoda i internetskih trolova koji misle da je povezana sa zločinima svojega supruga, Gwen se usuđuje pomisliti kako njezina djeca konačno mogu spokojno odrastati. Ali u trenutku kada se već počinje osjećati ugodno u svojemu novom domu, u jezeru se pojavljuje tijelo — i prijeteća pisma počinju stizati s odveć poznate adrese. Gwen Proctor mora se okružiti bliskim prijateljima i spriječiti neprijatelje da joj naude, kako bi izbjegla da je otkriju – ili u protivnom gledati kako njezina djeca postaju žrtve ubojice koji uživa u njezinu mučenju. Jedno je sigurno: naučila je kako se boriti protiv zla. I nikada neće prestati.

Indexu je iz međimurske policije potvrđeno da su ronioci iz jezera izvukli dva mrtva ... Jezero je nastalo zbog potreba zasnježivanja staza na skijalištu budući da smo nekoliko godina zaredom imali zime bez snijega i tada smo mi već predvidjeli ovaj objekt.Hotel JEZERO se nalazi uz magistralni pravac Livno - Kupres. Zaleđeno Blidinjsko jezero koje se smjestilo podno planina Čvrsnice i Vrana na sjeveru Hercegovine pretvorili su u veliko klizalište i pokazali svoje umijeće članovi kluba Association Loop Ensemble iz Sarajeva. Kako su u četvrtak izvijestili lokalni portali dvadesetak klizača djelovalo ... jezero prijevod u rječniku hrvatski - njemački u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Većina jezera su slatkovodna i smještena su na sjevernoj polutki na višim širinama.Umjetna su jezera akumulacijski bazeni hidrocentrala, ribnjaci i dr. Dijelovi mora odijeljeni od kopna pješčanim prudovima nisu jezera.

POVEZANE KNJIGE