Sve naše tajne

Sve naše tajne - Carpenter, Emily | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carpenter, Emily
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve naše tajne.pdf
ISBN
5666076234000

OPIS

Povučena Daphne Amos oduvijek je vjerovala da je u svom zaručniku Heathu pronašla srodnu dušu. Oboje su čuvali svoje tajne od drugih, ali i između sebe, sve dok Heathove učestale noćne more nisu počele unositi napetost u njihovu vezu. Odlučan da njihovom predstojećem braku pruži najbolju moguću šansu za uspjeh, Heath insistira da mu se Daphne pridruži na sedmodnevnom tretmanu u savjetovalištu za parove s doktorom Matthewom Cernyjem, psihologom poznatom po uspješnom pronicanju u korijene potisnutih sjećanja. Daphne nevoljko pristaje – iako je prošlost posljednje mjesto na koje želi poći. Zabačena i odbojna lokacija samo joj pojačava nelagodu, kao i doktorova pravila: moraju se odreći ključeva automobila i mobitela te biti pod nadzorom skrivenih kamera. K tome, ne smiju se družiti s ostalim pacijentima. Jedne besane noći, Daphne odlučuje napustiti sobu… I tek tada shvaća da institut nije ni blizu onome što je isprva mislila – te da se vrisci Heathove prošlosti ne bi smjeli čuti. Trebali bi ostati tajna.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Sve naše tajne book. Read 850 reviews from the world's largest community for readers.

Na tom zidu su nastale prve ljubavi, izrodili se prvi brakovi i sklopljena nova prijateljstva. Starom društvu je puno nedostajao brežuljak, a vjerujem da smo i mi njemu. Tibetanski horoskop - otkriva sve Vaše tajne! ...

POVEZANE KNJIGE