Ljigavi laboratorij

Ljigavi laboratorij Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljigavi laboratorij.pdf
ISBN
1464496681429

OPIS

Ljigavi laboratorij-set za izradu ljigave i skliske smjese. Izradi ljigavu sluz za smiješnu podvalu svojim prijateljima. Set sadrži sav potreban pribor i materijal za izradu ljigave sluzi. Predviđeno za dob 8 .

Ovisno o vrsti laboratorije dijelimo na kemijske, medicinske, tehničke i druge. Laboratorijska oprema - Ru-Ve - veletrgovina laboratorijskim potrošnim materijalom (pribor i kemikalije), laboratorijskim uređajima, laboratorijskim namještajem, procesnom opremom i tehnologijom za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju, te servis laboratorijske opreme Medicinsko - biokemijski laboratorij Verica Pavičić - Beljak. Samobor.

i svečanim brojem Glasila. Laboratorij zabave koristit će navedene informacije samo kako bi Vas obavještavao o našem radu, novostima i tekućim događanjima za djecu i odrasle. Newsletter možete primati putem: e-maila.

POVEZANE KNJIGE