Jednom i zauvijek

Jednom i zauvijek - McNaught, Judith | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Jednom i zauvijek.pdf
ISBN
9535629377039

OPIS

Ostavši siroče, Victoria Seaton plovi preko oceana kako bi dobila nasljedstvo koje joj pripada – raskošan posjed njezina dalekog rođaka u Engleskoj, zloglasnog lorda Jasona Fieldinga. Zbunjena njegovom bahatošću, ali privučena njegovom muževnošću sluti da se iza maske zavodljivog muškarca krije tajna koju treba otkriti. Kad je Jason napokon uzme u naručje i u njoj probudi dražesnu, uzavrelu strast, vjenčaju se i uživaju u sreći… dalekoj od okrutne prošlosti. Ali u jednom bolnom trenutku Victoria otkriva izdaju koja bi mogla poremetiti njihovu ljubavnu sreću… Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja i Prije tebe Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

Opis - JEDNOM I ZAUVIJEK. Ostavši siroče, Victoria Seaton plovi preko oceana kako bi dobila nasljedstvo koje joj pripada - raskošan posjed njezina dalekog rođaka u Engleskoj, zloglasnog lorda Jasona Fieldinga.

Opis - JEDNOM I ZAUVIJEK. Nasljedstvo koje joj pripada - raskošan posjed njezina dalekog rođaka u Engleskoj, zloglasnog lorda Jasona Fieldinga.

POVEZANE KNJIGE