Duh

Duh - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
8,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
7465020915370

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

Learn more. Duh (od staroslavenskog duhǫ od korijena dǫh- koji označava funkciju disanja) kao pojam ima više značenja. Kao ljudska ličnost, duh je sveukupnost psihičkih procesa ili ljudski karakter i mentalitet.

Kao ljudska ličnost, duh je sveukupnost psihičkih procesa ili ljudski karakter i mentalitet. Izraz duh se katkada zbog sličnog značenja poistovjećuje sa dušom, ili se koristi kao istoznačnica za um. KBSD sjedište HLZ-HDZODP-a.

POVEZANE KNJIGE