Duh

Duh - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
3,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
8733696560795

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

used to show that you think a person or statement is stupid, or that something is obvious 2…. Learn more. Duh (od staroslavenskog duhǫ od korijena dǫh- koji označava funkciju disanja) kao pojam ima više značenja.

18). „duh" je pronađeno 47 rezultata. Neobično Žena tvrdi da je bila u vezi s duhom i da su trebali imati djecu: 'Ostavila sam ga jer je upao u loše društvo' 2.

POVEZANE KNJIGE