To ne može biti istina 2

To ne može biti istina 2 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,10 MB
NAZIV DATOTEKE
To ne može biti istina 2.pdf
ISBN
6555755072294

OPIS

Koliko stabala ima na svijetu? Koliko bi dugo trajao pad do središta Zemlje? Koliko otpada ima u svemiru? Koliko su velika usta vodenkonja? Koliko dugo životinje mogu zadržati dah pod vodom? Nakon izuzetno popularnih knjiga To ne može biti istina i Točno ili netočno stiže nam i treći nastavak u ovoj izuzetnoj seriji. Naš je planet nevjerojatno mjesto, a ova će nam knjiga otkriti prekrasne, zanimljive i očaravajuće detalje. Jednostavno pitanje u naslovu na koje pokušavamo pogoditi odgovor zaintrigirat će nam maštu, a objašnjenje u tekstu pamtljivim činjenicama pojasnit će nam zašto je baš tako i kako je do toga došlo. Primjerice, znate li koliko je Mjesec udaljen od Zemlje? Ponekad Mjesec izgleda tako blizu, ali između Zemlje i Mjeseca stali bi svi planeti Sunčeva sustava. Zanimljivo, zar ne? Dobit ćemo odgovore na pitanja o malim i velikim životinjama, o opasnim grabežljivcima ili smrtonosnim meduzama, o fino ugođenom mehanizmu našeg tijela, o fascinantnim građevinama koje su ljudi podigli, o čudima svemira. Ova knjiga neočekivanim usporedbama podataka otkriva raznolikost i bogatstvo našeg svijeta. Podijeljena je u tri velike cjeline: Planet Zemlja i okolo njega, Svijet prirode i Svijet ljudi, a svako od ovih poglavlja pruža nam izvanredne podatke, očaravajuće činjenice i velika dostignuća.

Preveo(la) Nives Fabečić Bojić ... To ne može biti istina! otvara vrata malih tajni sveta koji nas okružuje, skrivenih činjenica koje se na prvi pogled čine neverovatnim, ali su potpuno istinite. Puna najnovijih, potvrđenih činjenica i statističkih podataka koji dokazuju da je istina ponekad čudnija nego fikcija, ova knjiga je sjajan vodič za sve radoznale istraživače, koji žele da saznaju više o svetu u kome ... Ova nevjerojatna knjiga donosi zadivljujuće podatke o svemiru, planetima, životinjama, ljudima, Zemlji, građevinama i automobilima.

u 18:27 5 komentara 1180 prikaza Šampionski mentalitet može prevagnuti na nečiju stranu čak i ako momčad ne briljira jer zna pobijediti u utakmicama u kojima pobijediti mora. Dinamo je u 18 kola zabio čak 48 golova (20 više od Osijeka), odnosno 2,67 po utakmici.

POVEZANE KNJIGE