Predsjednik je nestao

Predsjednik je nestao - Clinton, Bill | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clinton, Bill
DIMENZIJA
12,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Predsjednik je nestao.pdf
ISBN
4865913788802

OPIS

Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-aBivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao“. Ovaj roman, koji suneki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra. Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada. No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta – od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva – baci na koljena i gurne u sveopći kaos. A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

Njegova majka Milica kazala je da se Jovan posljednji put javio oko 23 sata i rekao da je krenuo kući, a bio je kod prijatelja. Naime, prema njegovim riječima, 2003. godine seksualno ga je zlostavljao Philip Berk, koji je tad bio predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa (HFPA) - tijekom ručka u hotelu u Beverly Hillsu.

Jedini razlog zbog kojeg roman čitamo do kraja jeste da vidimo ko su krivci. Ovaj je roman nešto kao serija Zločinački umovi ili Navy CIS ... Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-a Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao". Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-a Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su sv... Prema pričama sa ulice, vrlo je intrigantan način na koji je Tomičić nestao.

POVEZANE KNJIGE