Zaštitna mreža

Zaštitna mreža - Camilleri, Andrea | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camilleri, Andrea
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaštitna mreža.pdf
ISBN
3743307756703

OPIS

Deveti roman u hrvatskom prijevodu s omiljenim inspektorom Montalbanom. Dok vigatsku tipično mediteransku letargiju do farsičnih situacija razbuđuje snimanje švedsko-talijanske televizijske serije, policijski se komesar Salvo Montalbano iz posve osobne znatiželje unosi u rješavanje nesvakidašnjeg, naoko bizarnog ali u krajnjoj konzekvenci tragičnog slučaja jedne ugledne obitelji. No, stjecajem okolnosti, uvučen je i službeno u koloplet uzbudljivih zbivanja u jednoj srednjoj školi, što će prouzročiti da, recimo tako, zagnjuri u njemu inače strani svijet društvenih mreža. Znalačkim nizanjem ekspresivnih elemenata autor nas okretno vodi do klimaksa radnje te nas potiče da svesrdno, bez sitničarenja, s odobravanjem prihvatimo strpljive i nenametljive, čak i, reći je, samozatajne komesarove postupke k obazrivom i humanom razrješavanju i najzamršenijih situacija. O autoru Andrea Camilleri jedan je omiljenih talijanskih pisaca koji je u rodnu Siciliju smjestio radnju svojih kriminalističkih romana s komesarom Montalbanom. Na hrvatski je Camillerijeve romane u Profilovu izdanju majstorski preveo Juraj Gracin. 1. Izlet u Tindari 2. Glas violine 3. Miris noći 4. Oblik vode 5. Zmijsko leglo 6. Paukova strpljivost 7. Drugi kraj konca

... zaŠtitna mreŽa vanjska Mreže se rade isključivo ručno u čvor od visokokvalitetnog Lanexovog Polipropilena,visoke čvrstoće UV stabiliziranog i otpornog na sve vremenske utjecaje. Zaštitne mreže se rade iz jednog ili više komada prema Vašim zahtjevima bez obzira na dimenzije i debljine 3,4,5 mm, veličine oka mogu biti 5x5cm,10x10cm ... Mreža i vrata za mačke.

REER - Zaštitna mreža za balkon 275x94cm 71743. 29,95 KM.

POVEZANE KNJIGE