Zaštitna mreža

Zaštitna mreža - Camilleri, Andrea | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camilleri, Andrea
DIMENZIJA
4,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaštitna mreža.pdf
ISBN
3680664695056

OPIS

Deveti roman u hrvatskom prijevodu s omiljenim inspektorom Montalbanom. Dok vigatsku tipično mediteransku letargiju do farsičnih situacija razbuđuje snimanje švedsko-talijanske televizijske serije, policijski se komesar Salvo Montalbano iz posve osobne znatiželje unosi u rješavanje nesvakidašnjeg, naoko bizarnog ali u krajnjoj konzekvenci tragičnog slučaja jedne ugledne obitelji. No, stjecajem okolnosti, uvučen je i službeno u koloplet uzbudljivih zbivanja u jednoj srednjoj školi, što će prouzročiti da, recimo tako, zagnjuri u njemu inače strani svijet društvenih mreža. Znalačkim nizanjem ekspresivnih elemenata autor nas okretno vodi do klimaksa radnje te nas potiče da svesrdno, bez sitničarenja, s odobravanjem prihvatimo strpljive i nenametljive, čak i, reći je, samozatajne komesarove postupke k obazrivom i humanom razrješavanju i najzamršenijih situacija. O autoru Andrea Camilleri jedan je omiljenih talijanskih pisaca koji je u rodnu Siciliju smjestio radnju svojih kriminalističkih romana s komesarom Montalbanom. Na hrvatski je Camillerijeve romane u Profilovu izdanju majstorski preveo Juraj Gracin. 1. Izlet u Tindari 2. Glas violine 3. Miris noći 4. Oblik vode 5. Zmijsko leglo 6. Paukova strpljivost 7. Drugi kraj konca

Zaštitna mreža je sredstvo aktivne borbe za očuvanje i povećanje prinosa poljoprivrednih kultura koje su ugrožene od vremenskih nepogoda.Postavlja se na posebnu nosivu konstrukciju iznad vinograda, voćnjaka, rasadnika i individualnih stabala. Zaštitna mreža 99,00 kn . Količina.

Dodajte u listu želja Usporedite. ZAŠTITNA CERADA S ZAKOVICAMA 3X5.

POVEZANE KNJIGE