Građevinsko vozilo 21cm

Građevinsko vozilo 21cm Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Građevinsko vozilo 21cm.pdf
ISBN
6189723982763

OPIS

Građevinsko vozilo – utovarivač, 12,5x24x11 cm. Vjerna kopija pravog utovarivača -New Holland L160. Pokretna radna korpa. Izrađen od kvalitetne čvrste plastike.

Izrađeno od kvalitetne plastike. CAT građevinsko vozilo za sastavljanje vaš će mališan najprije lako sastaviti od velikih plastičnih dijelova, a zatim uživati u igri sa svojim vozilom! > IGRAČKE > VOZILA > Caterpillar-Građevinsko vozilo. Tap or hover to zoom.

95 KM ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Od početka krize izgubljeno je 53 tisuće radnih mjesta u građevinarstvu, a obujam građevinskih radova smanjen je za 46,6 posto - U građevinarstvu trenutačno nedostaje 3000 radnika, što je posljedica neusklađenosti obrazovanja s tržištem rada - rekao je predsjednik HGK Luka Burilović ... Građevinska industrija jedna je od najpopularnijih i najunosnijih privrednih grana u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji.

POVEZANE KNJIGE