Kako popraviti budućnost

Kako popraviti budućnost - Keen, Andrew | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keen, Andrew
DIMENZIJA
12,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako popraviti budućnost.pdf
ISBN
2059766185806

OPIS

Iz pera autora uspješne knjige Internet nije odgovor

A u tom normalnom životu prometna povezanost je ključ razvoja. Možemo, i to iz barem dva razloga: Bog može ispuniti svoja obećanja. Jehova ima neograničenu moć i zato Biblija samo za njega kaže da je Svemogući (Otkrivenje 15:3).Dakle, on sasvim sigurno može ispuniti sve što je obećao i popraviti stanje u svijetu. Ne bi li bili zgodno imati mogućnost malo zaviriti u budućnost? Vidjeti kako će sve ispasti, jesu li nam izbori i odluke bili ispravni i po mogućnosti popraviti pokvareno? Ne znam za vas ali ja sam oduvijek željela vremenski stroj po mogućnosti u obliku DeLoreana DMC-12 (uz stroj za teleportaciju ali to je neka sasvim… KAKO POPRAVITI BUDUĆNOST.

Umjesto kormilara, postala je tamničar. Pisac shvaća kako je budućnost prepuna izazova koje treba riješiti čovjek, a ne tehnologija sama po sebi. On navodi stavove uglednoga znanstvenika Stephena Wolframa koji tvrdi kako računala ne mogu popraviti budućnost jer analitički strojevi nemaju nikakvih pretenzija stvoriti bilo što originalno. Kako popraviti budućnost, djelo ovog teoretičara novih medija, zorno ilustrira kako društva moraju odgovoriti na izazove koje je pred nas postavila digitalna revolucija, kao što su učinila s industrijskom revolucijom koja je na sličan način poremetila živote ljudi. Andrew Keen među prvima je počeo propitivati neke od pogubnih utjecaja interneta na ekonomiju, kulturu i društvene vrijednosti.

POVEZANE KNJIGE