Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom

Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom.pdf
ISBN
4746454787649

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Količina: 0 Ukupna cijena: 0,00 Kn SIP N´ SOUND SLAMKE. Sip n´ Sound slamke ožive i proizvode realističan zvuk kad tekućina prođe kroz slamku! Ova slamka ima na sebi figuru koji se javlja svojim karakteristin Kućni ljubimci; Knjižara, glazbala, zabava ...

Oboružana su osebujnom osobnošću, bujnom maštom i nepresušnom žeđi za ljubavlju i ... Sip n' Sound igračka sa slamkom 7 figura 30 mm Neodoljiva bića upakirana u krzno i spremna na sve. Oboružana su osebujnom osobnošću, bujnom maštom i nepresušnom žeđi za ljubavlju i ... Ima li što slađe od šašavih ljubimaca? Teško! Papagaj koji daje puse slici na šalici, štenac koji je svladao golf, mačić koji se sprijateljio s ponijem - sve su to zvijezde ovotjedne kompilacije najboljih ljubimaca. Siječanjska kompilacija ljubimaca donosi sjajne trenutke koje su njihovi vlasnici snimili Mnogi vlasnici pasa sa svojim ljubimcima vole se igrati tako da im bacaju štap koji pas zatim donese vlasniku, i tako u krug.

POVEZANE KNJIGE