Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom

Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom.pdf
ISBN
5425956408669

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

- Upozoravaju se uglavnom trudnice i dojilje da ne barataju sa tim jer su mogući problemi sa plodom (manja težina i tako dalje). Roditelji bi trebalo da vode računa šta kupuju deci. Caffe bar-Igrajmo se sličicama vol.

Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n' Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti "bljak" i "fuj". Igračka slamkaProizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

POVEZANE KNJIGE