Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom

Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom.pdf
ISBN
4288567637298

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

Čeka da se hitno operiše. Džema Starks je rođena sa polovično razvijenim srcem, jer njenom srčanom mišiću fale neki od ključnih delova.

ISBN: DS*4050-04898 Izdavač: 24 sata d.o.o. SKU: VBZ-9794004 Kategorija: Razne igračke Oznake: dob 3, igračka, jednorog, slamka Biblioteka: 24 sata d.o.o.

POVEZANE KNJIGE