Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom

Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka divlja životinja sa slamkom.pdf
ISBN
4909408114577

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

Oboružana su osebujnom osobnošću, bujnom maštom i nepresušnom žeđi za ljubavlju i ... UPRAVA ZA IGRANJE SA ŽIVOTIMA FERAL ISTRAŽUJE: KOLIKO JE KORNATSKA TRAGEDIJA, IZRAVNO I NEIZRAVNO, POSLJEDICA KAOSA U VATROGASNOM SUSTAVU KOJI DJELUJE U SKLOPU NEFUNKCIONALNE DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJEIvica ĐIKIĆ / Surađivao: Igor LASIĆ, 6. rujna, 2007.

Iz nekog razloga, one su posebno zanimljive i divne. Kada jurcaju po dvorištu ili kada rade gluposti, nećete izdržati a da se ne nasmijete.

POVEZANE KNJIGE