Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom.pdf
ISBN
8334318029850

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Ove igračke posebno će oduševiti vaše klince, a ni vi nećete ostati imuni na druženje s njima. Prodaja autića, kamiona, bagera, plovila i ostalih igračaka vozila u malim oglasima sa slikama i cijenama. Sip n' Sound igračka sa slamkom. 7 figura 30 mm Neodoljiva bića upakirana u krzno i spremna na sve.

Akcija za Igračka sa slamkom sa zvukom Sip N Sound je istekla 31.03.2019. Na Njuškalo popustima trenutno ima 58 akcije u kategoriji Igračke. Postoje 2 načina za igru - igra sa slamkom i igra bez slamke.

POVEZANE KNJIGE