Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g)

Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g) - BO - PO | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
BO - PO
DIMENZIJA
4,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g).pdf
ISBN
9478967251165

OPIS

SORT BO-PO lak za nokte lip balm 8135011S24 Bo-Po lak za nokte 5,5 ml lip balm. Jednostavno korištenje – nanesi lak kistićem na nokat i čekaj da se posuši za svega nekoliko sekundi. Kada ti dosadi, odlijepi stari lak tako da malo oguliš lak u kutu nokta i jednostavno odlijepiš. Bo-Po lak za nokte ne sadrži toksične tvari i za njegovo uklanjanje nije potrebno koristiti sredstvo za skidanje laka. Bo-Po lak ima inovativnu bočicu koja osigurava da se lak ne može proliti, tako da mama ne mora nadzirati. Boje laka su polutransparentne, te se mogu nanositi izravno na nokat ili na druge boje. Balzam s okusom sladoleda ili manga, nanesi i neka balzam odradi čaroliju. Prijatelji će gledati u čudu kako tvoje usne mijenjaju boju. Balzam za usne napravljen je od tvari koje nisu štetne za djecu. Dob: 3

Torbe, ruksaci i pernice; Pisaći pribor; Bilježnice, blokovi i omoti; Dječji darovi i party program; Umjetnički i hobby program; Tekstil i kišobrani Širok asortiman mebl štofova po povoljnim cenama | Mebl štof za nameštaj - Pliš - Perle - 365. Nudimo veliki izbor mebl štofa za tapaciranje nameštaja.

Dodajte na listu želja Usporedi. Brzi pregled.

POVEZANE KNJIGE