Zdravo, Marijo!

Zdravo, Marijo! - Kastelec, Barbara | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kastelec, Barbara
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravo, Marijo!.pdf
ISBN
3535592869831

OPIS

Tko je ta skrovita Gospa koja nas vjerno prati od kolijevke do starosti? Ova predivno ilustrirana knjižica pomaže djeci da otkriju ljepotu i dubinu molitve Zdravo, Marijo! Neka se lik nebeske Majke koja hrabri, tješi i pomaže u prevladavanju poteškoća, utisne u dječja srca dok budu promatrala ove živopisne ilustracije u naručju svojih roditelja. U istom nizu objavljene su slikovnice Oče naš i Anđele, čuvaru mili!

Začeće bezgrešno tvoje mi štujemo, buduć` da utješno od Crkve čujemo: da ti si jedina od sveg svijeta ljudi začeta nevina. Zdravo Marijo najpoznatija je molitva kojom se Crkva koristi na čast Blažene Djevice Marije.Pjevana verzija ove molitve koju možete poslušati u nastavku iznenadila je svojom iskrenošću naše uredništvo. U molitvi se isprepliću tuga, radost, čežnja i čašćenje. „Zdravo, Marijo" (stariji hrv.

Zdravo, Marijo. Po ljubavi koju ti je udijelio Duh Sveti.

POVEZANE KNJIGE