Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto

Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto.pdf
ISBN
2586563157555

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz strašne zvukove moćnih dinosaura. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite dinosaure na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte dinosaure kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

Nema informacije za radno vrijeme Muller poslovnice na adresi Prvog svibnja bb (7,338 km udaljeno). Sip n' Sound igračka sa slamkom. 7 figura 30 mm Neodoljiva bića upakirana u krzno i spremna na sve.

Njegovo telo ispušta zvuke pod bebinim pritiskom, uvija se, šuška, zvecka, a ima i malog dinosaurusa koji se krije u džepu! Igračka pospešuje razvoj čula, finih i krupnih motoričkih veština, logičkog razmišljanja, emocija i samopouzdanja. Igračka nije namenjena deci mlađoj od 6 meseci! Dino voli da učestvuje u mnogim aktivnostima sa bebom.

POVEZANE KNJIGE