Sila prirode

Sila prirode - Harper, Jane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
3,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Sila prirode.pdf
ISBN
7555680016872

OPIS

Pet žena nevoljko odlazi na team building u divljinu. Vikend koji ih je trebao zbližiti pretvorit će se u noćnu moru kad jedna od njih,Alice,netragom nestane. Nijedna žena nije primijetila kad je nestala,ali svaka ima svoju verziju priče o događajima koji su tome prethodili. Federalni agent Aaron Falk iznimno je zainteresiran za sudbinu nestale žene;ona je, naime, zviždačica u slučaju na kojem dugo radi i zna tajne tvrtke za koju radi, ali i ljudi s kojima radi. Istraga će Falka odvesti do zapetljane mreže privatnih i profesionalnih sukoba,sumnji i izdaja. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine – Gold Dagger.

Harper je sjajna u evociranju straha i nelagode. Provided to YouTube by Believe SASSila Prirode · Nina Badrić07℗ Aquarius RecordsReleased on: 2007-04-29Author: Andrea ČubrićComposer: Andrea ČubrićAuto-gener... Sila je vektorska fizikalna veličina (oznaka F) kojom se opisuje svaki utjecaj na promjenu oblika i strukture tijela, promjenu brzine tijela ili čestice to jest međudjelovanje fizikalnih sustava ili međudjelovanje sustava i polja. Osnovna je mjerna jedinica sile njutn (N).

Stranica ljubitelja prirode i životinja. Očekujte slike svakog dana.

POVEZANE KNJIGE