Nikad kraja kornjačama

Nikad kraja kornjačama - Green, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, John
DIMENZIJA
9,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Nikad kraja kornjačama.pdf
ISBN
4018455504222

OPIS

Novi hit autora bestselera “Greška u našim zvijezdama”. Šesnaestogodišnja Aza nije imala ni najmanju namjeru baviti se misterijem odbjeglog milijunaša Russella Picketta, iako se još kao dijete družila s njegovim sinom i premda je za bogatim bjeguncem raspisana primamljiva nagrada od 100.000 dolara. Aza nema vremena baviti se sličnim stvarima; epicentar njezinog svijeta su napadaji panike s kojima se svakodevno bori i opsesivne misli koje ju poput spirale vuku na dno. No, njezina najbolja i neustrašiva prijateljica Daisy izgara od želje upustiti se u istragu i uzeti taj novac. A kad Daisy nešto želi… O autoru John Green, višestruko nagrađivani autor romana “U traganju za Alaskom” i “Greška u našim zvijezdama”, donosi nam Azinu priču u ovom briljantnom romanu prepunom ljubavi, izdržljivosti i snage prijateljstva.

Cijena 99,00 kn Šesnaestogodišnja Aza nije imala ni najmanju namjeru baviti se misterijem odbjeglog milijunaša Russella Picketta, iako se još kao dijete družila s njegovim sinom i premda je za bogatim bjeguncem ra... Nikad kraja kornjačama ★ John Green. 31.

Aza nema vremena baviti se sličnim stvarima; epicentar njezinog svijeta su napada… Nikada kraja kornjačama. " Tko je dobitnik 100 tisuća dolara kao i gdje je Russel, odbjegli milijunaš otkriti ćete ako bacite oko na knjigu.

POVEZANE KNJIGE