Nebo je naše

Nebo je naše - Allnutt, Luke | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Allnutt, Luke
DIMENZIJA
12,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Nebo je naše.pdf
ISBN
1106271327688

OPIS

Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni zgoditak na lutriji života. Tu je Anna, njegova prekrasna žena, velika gradska kuća u Londonu i, najdragocjeniji od svega, Jack, njihov sin, uz kojeg svaki dan prerasta u izvanrednu avanturu. Kada se obitelj suoči s razornom bolešću, Robov svijet počinje se rušiti. Ostavši odjednom potpuno sam, Rob traži utjehu u fotografiranju nebodera i litica koje je posjećivao sa svojim sinom. I onda kada se čini da je sva nada izgubljena, Rob kreće na nevjerojatno putovanje na kojem pronalazi put za povratak u život, ali ujedno dobiva i daje oprost. “Svi oni koji bi voljeli da David Nicholls piše brže trebaju ovu knjigu zgrabiti objema rukama.” – Jill Mansell “Ova tragična priča o očinskoj ljubavi koja prkosi zdravu razumu diže se u visine već na prvoj stranici i više se ne spušta.” – Jacquelyn Mitchard “Potresna i snažna priča. I, da, želite kupiti primjerke za prijatelje jer ovo je knjiga za koju želite da je svi pročitaju.” – Caroline Leavitt Luke Allnutt britanski je pisac i novinar koji trenutačno živi i radi u Češkoj. Fantastičnim, bolno potresnim debitantskim romanom Nebo je naše zadobio je pozornost čitatelja diljem svijeta te dobio sve pohvale književne kritike.

Na sastanku radne skupine, održanom prije pandemije korona virusa, izjavljeno je da je s/p parametar uveden na prijedlog članova predstavnika rasvjetne industrije. Britanska verzija standarda/norme (https: ... U studentskom pubu u Cambridgeu Rob Coates upoznat će … Kontakt telefon.

godine, 1895. godine objavio je knjigu Naše nebo - crtice iz astronomije.

POVEZANE KNJIGE