Sve njezine tajne

Sve njezine tajne - Robotham, Michael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Robotham, Michael
DIMENZIJA
5,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve njezine tajne.pdf
ISBN
2275514105117

OPIS

Svatko ima određenu predodžbu o tome kako izgleda idealan život. Za Agathu to je život kakav vodi Meghan Shaughnessy. Te dvije žene posve drukčijeg podrijetla i životnog iskustva imaju i nešto zajedničko – opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sve što im je najdragocjenije. I jedna i druga riskirat će apsolutno sve ne bi li sakrile istinu, no njihova dva svijeta sudarit će se na šokantan način, tako da više ništa neće biti kao prije… Po uzoru na tradiciju romana Djevojka u vlaku i U mračnoj, mračnoj šumi, iz pera Michaela Robothama, autora bestselerâ kojeg je Stephen King nazvao “apsolutnim majstorom” psihološkog trilera, dolazi nam napeti roman o neobičnome prijateljstvu dviju trudnica koji pred nas postavlja pitanje: koliko ste daleko spremni ići da stvorite idealnu obitelj?

Te dvije žene posve drukčijeg podrijetla i životnog iskustva imaju i nešto zajedničko - opasnu […] Nova australska psihološka triler drama Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps, 2020.) na Pickbox NOW. Serija se temelji na nevjerojatnom istinitom događaju koji je opisan u istoimenom triler romanu australskog pisca Michaela Robothama.

Michael Robotham. Format: 15 x 24; ISBN: 978-953-343-736-1; Broj stranica: 439; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2018; Izdavač: Znanje; U kategoriji: Književnost; Svatko ima određenu predodžbu o tome kako izgleda idealan život.

POVEZANE KNJIGE