Pijesak za oblikovanje

Pijesak za oblikovanje Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Pijesak za oblikovanje.pdf
ISBN
2125175243232

OPIS

Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 250 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja. Set sadrži i 6 modlica, 3 nožića za rezanje i oblikovanje mase, te pvc podlogu 32×42 cm. Pogodno za dob 10 mjeseci!

Alati za lijevanje mogu biti pješčani kalupi za jednokratnu upotrebu i metalni (kokile) za višekratnu upotrebu.Ulijevanje može biti gravitacijsko pod djelovanjem sile teže ili tlačno pod povišenim pritiskom radi boljeg ... Magićni pijesak za oblikovanje Raspoloživost i cijena . Akcija za Magićni pijesak za oblikovanje je istekla 08.12.2020.

Oblik steznika podupire trbuh, struk, stražnjicu, bokove, bedru, te stvara jedinstvenu i vitku liniju. Dizajn ... Kinetički pijesak za djecu izrađen je od 98% pjeska i 2% čiste magije! Pridružite se mnoštvu zadovoljnih roditelja i zabavljajte se zajedno s vašom djecom u igri s ovom fascinantnom igračkom.

POVEZANE KNJIGE