Pijesak za oblikovanje

Pijesak za oblikovanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Pijesak za oblikovanje.pdf
ISBN
3935055147955

OPIS

Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 250 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja. Set sadrži i 6 modlica, 3 nožića za rezanje i oblikovanje mase, te pvc podlogu 32×42 cm. Pogodno za dob 10 mjeseci!

Dizajn ... Kinetički pijesak za djecu izrađen je od 98% pjeska i 2% čiste magije! Pridružite se mnoštvu zadovoljnih roditelja i zabavljajte se zajedno s vašom djecom u igri s ovom fascinantnom igračkom. Specijalna svojstva čine ovaj pijesak mekim i rastezljivim čime je omogućeno lako oblikovanje i izrada raznih konstrukcija. Kinetic Sand Scents kinetički pijesak za izradu sladoleda set 454g - Spin Master, Cijena: 174.36 kn, Opis proizvoda: U ovom specijalnom kompletu od pijeska Kinetic Sand možete pronaći visokokvalitetnu pješčanu plastiku u različitim bojama, sa kojom vaše dijete može odmah početi stvarati i u tren oka miješati blistave sladolede.

Uvećaj. Pijesak za oblikovanje Manufacturer: NEBRANDIRANO.

POVEZANE KNJIGE