Kako pronaći ljubav u knjižari

Kako pronaći ljubav u knjižari - Henry, Veronica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Henry, Veronica
DIMENZIJA
6,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako pronaći ljubav u knjižari.pdf
ISBN
4325612944376

OPIS

Svatko ima priču… Hoće li ova priča imati sretan završetak? Emilia se upravo vratila u svoj idilični rodni gradić u brdima Cotswalda da spasi obiteljsku knjižaru. Knjižara Nightingale san je svakog pravog ljubitelja knjiga, ali najbolje priče nisu samo na stranicama knjiga koje prodaje – Emilijini kupci imaju vlastite priče. Među njima su dama iz visokog društva koja krije veliku tajnu, razvedeni otac koji traži knjige koje bi čitao sa sinom, ali ima i drugi razlog za posjet knjižari, i stidljiva kuharica koja pokušava smoći hrabrosti da porazgovara s mladićem koji joj se sviđa. A kako završava Emilijina priča? Hoće li uspjeti održati obećanje ocu i spasiti knjižaru Nightingale? “Dirljiva, topla knjiga koja godi srcu.” – CHOICE “Veronica Henry piše bajkovito!” – JILL MANSELL “Prelijepo napisana priča za sve knjigoljupce.” – HEAT Veronica Henry jedna je od najpopularnijih suvremenih britanskih književnica, a brojne je obožavatelje već stekla i u Hrvatskoj prijevodima romana Produženi vikend, Krivo je more i Noć u Orient Expressu.

Pa makar na par sati. I podsjetite se koliko volite knjižare i knjige.

Divan i topao roman koji vam neće dopustiti da ga ispustite iz ruku do samoga kraja. Knjižara Nightingale u kojoj se odvija većina radnje je mjesto gdje bi svaki knjigoljubac rado zavirio.

POVEZANE KNJIGE