Hladnokrvni zavodnik

Hladnokrvni zavodnik - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
4,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladnokrvni zavodnik.pdf
ISBN
2901556249583

OPIS

Devon Ravenel, najzločestiji i najšarmantniji londonski zavodnik, upravo je naslijedio grofovstvo. Ali njegov moćan novi status u društvu dolazi s neželjenim odgovornostima… I s dosta iznenađenja. Njegov posjed opterećen je dugovima, a u kući još uvijek žive tri sestre pokojnog grofa. Ali tu je i Kathleen, lady Trenear, prekrasna mlada udovica čiji se britak um i odlučnost mogu mjeriti s istim Devonovim osobinama. Kathleen zna da ne smije vjerovati nemilosrdnom nitkovu poput Devona. Ali nemoguće je zanemariti strastvenu privlačnost koja postoji među njima… A kada ju Devon prvi put uzme u naručje, zaklinje se da će učiniti sve što je potrebno da bude njegova. Dok se Kathleen prepušta njegovim erotskim vještinama zavođenja, preostaje samo jedno pitanje: Može li se spriječiti da ne preda svoje srce najopasnijem muškarcu kojega je upoznala?

Duboko je udahnula i primorala se pribrati. - Molim te, zatvori vrata - rekla je jer nije željela da itko čuje i riječ od onoga što mu je naumila reći. Kathleen, lady Trenear nije nimalo zadovoljna Devonovim planovima, ali ne radi sebe i svojih mladih šogorica, nego radi svih obitelji koje žive na imanju i koje su godinama vjerno služile Ravenelovima, a koje bi nakon odlaska s Eversby Prioryja teško našle novi posao. Hladnokrvni zavodnik je prvi roman iz serije o obitelji Revenel.

iBiblos djeluje u suradnji s izdavačima i knjižnicama. Hladnokrvni zavodnik. Lisa Kleypas.

POVEZANE KNJIGE