Hladnokrvni zavodnik

Hladnokrvni zavodnik - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
4,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladnokrvni zavodnik.pdf
ISBN
8726318246693

OPIS

Devon Ravenel, najzločestiji i najšarmantniji londonski zavodnik, upravo je naslijedio grofovstvo. Ali njegov moćan novi status u društvu dolazi s neželjenim odgovornostima… I s dosta iznenađenja. Njegov posjed opterećen je dugovima, a u kući još uvijek žive tri sestre pokojnog grofa. Ali tu je i Kathleen, lady Trenear, prekrasna mlada udovica čiji se britak um i odlučnost mogu mjeriti s istim Devonovim osobinama. Kathleen zna da ne smije vjerovati nemilosrdnom nitkovu poput Devona. Ali nemoguće je zanemariti strastvenu privlačnost koja postoji među njima… A kada ju Devon prvi put uzme u naručje, zaklinje se da će učiniti sve što je potrebno da bude njegova. Dok se Kathleen prepušta njegovim erotskim vještinama zavođenja, preostaje samo jedno pitanje: Može li se spriječiti da ne preda svoje srce najopasnijem muškarcu kojega je upoznala?

- Molim te, zatvori vrata - rekla je jer nije željela da itko čuje i riječ od onoga što mu je naumila reći. Kathleen, lady Trenear nije nimalo zadovoljna Devonovim planovima, ali ne radi sebe i svojih mladih šogorica, nego radi svih obitelji koje žive na imanju i koje su godinama vjerno služile Ravenelovima, a koje bi nakon odlaska s Eversby Prioryja teško našle novi posao. Hladnokrvni zavodnik je prvi roman iz serije o obitelji Revenel. Hladnokrvni zavodnik je uzbudljiv roman Lise Kleypas koji neće razočarati ljubitelje kvalitet Hladnokrvni zavodnik - Hrv.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE