Život vilenjaka

Život vilenjaka - Barbery, Muriel | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barbery, Muriel
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Život vilenjaka.pdf
ISBN
6904233081386

OPIS

Novi roman autorice bestselera Otmjenost ježa Teško je u početku odrediti što to veže protagonistice novoga romana proslavljene spisateljice Muriel Barbery– Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu po imenu Clara koja se, nakon djetinjstva provedena u Abruzzu, seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za glazbu. Ta je veza tajna: i jedna i druga su, svaka na svoj način, povezane sa svijetom vilenjaka – svijetom umjetnosti, invencije i tajanstvenog, ali i svijetom prožetosti s prirodom koja ljudskome životu daje njegovu puninu i ljepotu. Međutim, ljudskome rodu prijeti opasnost od jednog izgubljenog vilenjaka i samo će Maria i Clara, ujedinjenim snagama, moći osujetiti njegove opasne planove…

... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Život vilenjaka autora Barbery, Muriel. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! ŽIVOT VILENJAKA.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 23777 ... O postanku vilenjaka.

POVEZANE KNJIGE