Život vilenjaka

Život vilenjaka - Barbery, Muriel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barbery, Muriel
DIMENZIJA
10,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Život vilenjaka.pdf
ISBN
9631704265900

OPIS

Novi roman autorice bestselera Otmjenost ježa Teško je u početku odrediti što to veže protagonistice novoga romana proslavljene spisateljice Muriel Barbery– Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu po imenu Clara koja se, nakon djetinjstva provedena u Abruzzu, seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za glazbu. Ta je veza tajna: i jedna i druga su, svaka na svoj način, povezane sa svijetom vilenjaka – svijetom umjetnosti, invencije i tajanstvenog, ali i svijetom prožetosti s prirodom koja ljudskome životu daje njegovu puninu i ljepotu. Međutim, ljudskome rodu prijeti opasnost od jednog izgubljenog vilenjaka i samo će Maria i Clara, ujedinjenim snagama, moći osujetiti njegove opasne planove…

Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu po imenu Clara koja se, nakon djetinjstva provedena u Abruzzu, seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za glazbu. Život vilenjaka : roman Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

dostava i poŠtarina naČin plaĆanja. Opcije plaćanje za kupce iz Srbije: - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke ... Muriel Barbery: Život vilenjaka.

POVEZANE KNJIGE