Nevidljiva žena i druge priče

Nevidljiva žena i druge priče - Drakulić, Slavenka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Drakulić, Slavenka
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevidljiva žena i druge priče.pdf
ISBN
9495713610021

OPIS

Zašto su danas, u suvremenom društvu koje ruši sve tabue, samo starost i starenje teme o kojima je gotovo zabranjeno govoriti? Postajemo li sa starošću nevidljivi, što se događa s našim tijelima, s našim odnosom prema drugima i, još važnije, odnosom drugih prema nama? Mreže koje pletemo cijeloga života odjednom postaju tanke i krhke. Šesnaest priča u novoj knjizi Slavenke Drakulić “Nevidljiva žena” pripovijeda o međuljudskim odnosima, o relacijama između roditelja i djece, o odlascima, nestancima, zaboravnosti, bolesti, sramu i boli, o najdubljim osjećajima o kojima se ne usuđujemo progovarati. Slavenka Drakulić duboko emotivno, bez zadrške, pripovijeda o iskustvu raspada života u kojem stari ljudi postaju nevidljivi ne samo okolini i sustavu veći vlastitoj obitelji i prijateljima. “Nevidljiva žena” oslobađajuća je, duboko intimna knjiga koja dokazuje da samo literatura može izreći neizrecivo. Nevidljiva žena je knjiga za sve osjetljive žene. – Andrea Zlatar Violić Lijepo i tužno i tako jako istinito. – Ingrid Šafranek Ovu knjigu se jednostavno ne može čitati s distance. Potresna je, a pritom nimalo banalna ni sentimentalna. – Anera Ryznar

- Andrea Zlatar Violić. Lijepo i tužno i tako jako istinito.

Nakon što je pred dvije godine objavila sjajan biografski roman "Mileva Einstein, teorija tuge", ugledna hrvatska književnica Slavenka Drakulić u svom je novom književnom iskoraku promijenila i temu i književni rod pa nakon romana o iznimno teškom i nepravednom položaju žene, sada čitatelju kroz ... Nevidljiva žena i druge priče . Special cijena 125,10 kn Redovna cijena 139,00 kn.

POVEZANE KNJIGE