U neposrednoj blizini

U neposrednoj blizini - Barclay, Linwood | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barclay, Linwood
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
U neposrednoj blizini.pdf
ISBN
3318329403736

OPIS

Promise Falls šarmantan je gradić na sjeveru države New York, potpuno lišen nasilja. Brutalna egzekucija cijele obitelji u njihovu domu posljednje je što bi vam palo na pamet kada pomislite na to mirno mjesto. No, upravo se to jedne sparne ljetne večeri dogodilo Langleyjevima i nitko time nije toliko šokiran kao njihovi prvi susjedi, Jim i Ellen Cutter. Ako u ičemu vezanom uz tu strašnu tragediju uspijevaju naći utjehu, to je misao kako je ovaj stravičan događaj plod puke slučajnosti i kako grom nikada dvaput ne udara na isto mjesto. No, ta je nada potpuno iluzorna i Cutterovi će se ubrzo morati suočiti sa slutnjom kako napadom na njihove susjede ubojica nije završio svoj pohod, te da ni njihov dom nije siguran. Iako se ta ideja u početku čini nevjerojatnom, tajne koje će se početi otkrivati samo će je potvrđivati. Kako se čini, svaki član obitelji Cutter skriva nešto što bi radije da ostane zauvijek zakopano. Što se točno nalazilo na starom kompjutoru koji su njihov sin Derek i njegov susjed Adam Langley pregledali? Zašto je nestao? Gdje je završio? Koju tajnu o Ellen krije njezin šef, ugledni profesor i autor bestselera Conrad Chase? A što o pokojnoj gospođi Langley zna Jim? Kako bi se otkrilo tko je i zašto ubio Langleyjeve, sve će se te tajne morati otkriti. No, posljednja i najveća od njih, ona koja bi ih sve mogla uništiti, nalazi se tamo gdje se nitko neće sjetiti tražiti. Dobitnik nagrade Arthur Ellis za najbolji roman, U neposrednoj blizini ima sve potrebne sastojke koji obožavatelje Linwooda Barclayja drže u čitateljskom transu – prikaz naizgled običnih ljudi koji se nađu u nimalo običnim i krajnje opasnim situacijama, napetu radnju te dramatičnu i neočekivanu završnicu. Barclay nam u svom romanu stravu dovodi bliže nego ikad prije, na mjesto gdje se osjećamo najsigurnijima.

Sastoji se od dnevne sobe i blagavaonice, kuhinje, kupaonice s toaletom, hodnika i loggie. Tlocrt možete U prometnoj nesreći kod trajektne luke u Starom Gradu na Hvaru u utorak ujutro poginula je pješakinja koju je udario teretni kamion, doznaje se u splitskoj policiji Nesreća se dogodila jutros u 9,40 sati u neposrednoj blizini trajektne luke u Starom Gradu, gdje je vozač teretnog vozila oborio ... U slovenskoj općini, u neposrednoj blizini Murskog Središća, potvrđen je slučaj zaraze koronavirusom Foto: Ilustracija/Marko Jurinec/PIXSELL Autor: Danas.hr 13.03.2020 9:50 Izvijestio je kako je do sada u neposrednoj blizini oštećenih obiteljskih kuća instalirano 827 kontejnera i mobilnih kućica, koje su priključene na električnu mrežu.

Količina. Dodaj u košaricu Linwood Barclay U neposrednoj blizini 129,00 kn .

POVEZANE KNJIGE