Mala knjiga za velike roditelje

Mala knjiga za velike roditelje - Mozaik knjiga d.o.o | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mozaik knjiga d.o.o
DIMENZIJA
10,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala knjiga za velike roditelje.pdf
ISBN
2832068386119

OPIS

U poplavi knjiga o dječjem odgoju, ovo je jedna od rijetkih koje uistinu nude odgovor na pitanje kako djetetu postaviti granice s pomoću odgovarajuće kritike i kazne. Stav koji autori zastupaju jest da ljubavi nikada nije previše, da „previše“ ljubavi ne može „pokvariti“ dijete, nego da je nedostatak ili odsutnost kazne ono što ga zapravo „kvari“. Prava vrijednost odgojnoga pristupa opisanog u ovoj knjizi vidi se u uravnoteženosti triju osnovnih roditeljskih funkcija: postavljanja ciljeva u obliku jasnih zahtjeva, davanja pohvala i nagrada kada dijete ostvaruje ciljeve, odnosno izricanja kritike i kazne kada dijete odbija ispuniti roditeljske zahtjeve. Ove tri osnovne odgojne ili roditeljske funkcije predstavljene su jednostavnim vizualnim modelom koji kolokvijalno nazivamo modelom „mercedes“. Knjiga vam objašnjava kako ćete dijete, s ljubavlju i primjerenim odgojnim stilom, uistinu pripremiti za samostalan život u društvu te odgovara na sljedeća pitanja:

Stav koji autori zastupaju jest da ljubavi nikada nije previše, da „previše" ljubavi ne može ... Mala knjiga za velike roditelje. 3.228 свиђања.

3,224 likes · 1 talking about this. Poručite pouzećem za ukupno 800 din odmah slanjem mejla sa imenom, tel.

POVEZANE KNJIGE