Tragom parfema

Tragom parfema - Caboni, Cristina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caboni, Cristina
DIMENZIJA
8,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Tragom parfema.pdf
ISBN
2263534510250

OPIS

Elena je još kao dijete bila željna nježnosti i ljubavi. Odrastanje sa spoznajom da je čak i vlastitoj majci bila prevelik teret uvjerilo ju je kako u životu može računati samo na sebe.Za sve obiteljske nevolje mlada je žena oduvijek krivila opsesivno traganje za savršenim parfemom, na što su žene u njezinoj obitelji potrošile desetljeća i desetljeća strpljivo prenoseći vještinu izrade parfema s koljena na koljeno, a da nijedna od njih zapravo nije pronašla miris za kojim je tragala. Upravo je zato taj svijet Eleni silno odbojan. Kada ljubav njezina života doživi potpuni fijasko, Elena shvati da su promjene u životu za nju postale pitanje opstanka. Na prijateljičin nagovor seli se u Pariz i počinje baviti upravo onim od čega cijelog života bježi – izradom parfema. Možda njezinim pretkinjama mirisi i jesu donijeli samo bol i patnju, no one nisu na svojoj strani imale jednog posve neobičnog Caila…

Format: 23 x 15; ISBN: 978-953-349-071-7; Broj stranica: 320; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2017; Izdavač: Fokus komunikacije; U kategoriji: Književnost; Elena je još kao dijete bila željna nježnosti i ljubavi. Odrastanje sa spoznajom da je čak i vlastitoj majci bila ... Tragom parfema Tekstualna građa, tiskana .

Elena je još kao dijete bila željna nježnosti i ljubavi. Odrastanje sa spoznajom da je čak i vlastitoj majci bila prevelik teret uvjerilo ... Šta da radi žena sa tragom parfema koji ostane na njoj ? Podijeli sa drugima i zaradi sevap: Pitanje: Esselamu alejkum.

POVEZANE KNJIGE