Žena na prozoru

Žena na prozoru - Finn, A.J. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Finn, A.J.
DIMENZIJA
7,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena na prozoru.pdf
ISBN
6983645170436

OPIS

Nije paranoja ako se doista događa.. Prošlo je deset mjeseci otkad je Anna Fox napustila sigurnost svog doma u New Yorku. Užasnuta mogućnošću da izađe van, dane provodi u ispijanju vina, gledanju filmskih klasika, prisjećanju na sretnija vremena i… špijuniranju susjeda. Onda se u kuću preko puta nje useli obitelj Russell: majka, otac i sin tinejdžer. Savršena obitelj. Ali jedne noći Anna kroz svoj prozor vidi nešto što nije smjela. Njezin se svijet počne raspadati, a šokantne tajne izlaze na vidjelo. Samo, što se zaista dogodilo? Što je umislila? Tko je u opasnosti, a tko sve kontrolira? U trileru koji se čita bez daha nitko – i ništa – nije onakvim kakvim se čini. Prepun obrata, moćan i potresan, Žena na prozoru sjajan je triler i istinski naklon Hitchcocku. Žena na prozoru A. J. Finna roman je koji se objavljuje u više od 35 zemalja. Prozvan jednim od najiščekivanijih prvijenaca desetljeća, opravdao je očekivanja zauzevši vrhove top-lista u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji… Ekranizaciju romana producirat će dobitnik Oscara Scott Rudin, a scenarij potpisuje Tracy Letts, dobitnik nagrade Pulitzer. Hitchcock bi sigurno snimio film prema ovom romanu. Ruth Ware Napet, prepun iznenađenja i ispisan srcem. Zadivljujući prvi roman A. J. Finna, nevjerojatnog novog talenta. Jane Harper Prekrasno napisana, sjajno zamišljena i raskošna priča o ljubavi, gubitku i ludilu. Roman koji je zaslužio postati hit. Washington Post Besteseler br. 1 New York Timesa Impresivno. Uzbudljivo. Izvanredno. Gillian Flynn Jedan od onih rijetkih romana koji se uistinu ne ispuštaju iz ruku.Stephen King

Užasnuta mogućnošću da izađe van, dane provodi u ispijanju vina, gledanju filmskih klasika, prisjećanju na sretnija vremena i... špijuniranju susjeda. Žena na prozoru book.

J. Finna roman je koji se objavljuje u više od 35 zemalja.

POVEZANE KNJIGE