Knjiga o Baltimoru

Knjiga o Baltimoru - Dicker, Joel | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dicker, Joel
DIMENZIJA
4,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o Baltimoru.pdf
ISBN
9870846203619

OPIS

Prije Drame postojale su dvije vrste Goldmanovih: oni posebni i oni obični. Oni sretni i oni koje je sreća zaobilazila. Goldmanovi iz Baltimorea i oni iz Montclaira. Na Marcusovu veliku žalost, cijelo svoje djetinjstvo on je pripadao Montclairanima. Sin jedinac, s roditeljima je živio u maloj kući u New Jerseyju, dok su Baltimorci — njegovi uspješni, lijepi i talentirani bratići Hillel i Woody, stric Saul i teta Anita — u svojoj luksuznoj vili u elitnoj četvrti Baltimorea živjeli naizgled savršen život. Ključna je riječ: naizgled. Jer, osam godina nakon Drame, tražeći građu za novi roman, nova zvijezda američke književne scene Marcus Goldman zagrepst će površinu priče o svome djetinjstvu i u potrazi za istinom dospjeti do njezina dvostrukog dna, ispisujući posve novu knjigu o Baltimoreu. Što se dogodilo s Družinom Goldmanovih? Kako se njihovo kraljevstvo urušilo pod teretom laži, ljubomore i izdaje? Kružeći oko obiteljske Drame i naposljetku nas uvodeći u samo njezino središte — Dicker ispisuje moćan roman o zabludama i kraju jednoga djetinjstva, knjigu o ljubavi, prijateljstvu, odanosti i fatalnoj varljivosti sjećanja. Dicker koji je napisao Istinu o Slučaju Harry Quebert bio je čarobnjak, akrobat. Dickeru iz Knjige o Baltimoreu nisu potrebni trikovi. On nije samo dobar pisac, on je velik pisac. — Corriere della Serra Očaravajuće. Višeslojna obiteljska saga koja se čita kao triler. — Frankfurter Neue Presse Joël Dicker se vratio i u najboljoj je formi. Knjiga o Baltimoreu titanski je roman koji zaziva Nabokova, knjiga koju valja preporučiti. — El Cultural de El Mundo U samo nekoliko tjedana Knjiga o Baltimoreu zauzela je prva mjesta na listama najprodavanijih naslova, a sada znamo i zašto. Tražit ćete svaki slobodan trenutak – u vlaku, u autobusu, čekajući u redu – da se zadubite u čitanje. — Toutelaculture.com S Istinom o Slučaju Harry Quebert Dicker je osvojio važne nagrade i pretvorio se u europski književni fenomen desetljeća. Sad, u Knjizi o Baltimoreu, uspio nam je ponuditi sve sastojke svog prethodnog romana, uključujući i njegova junaka, pisca Marcusa Goldmana. — Librújula Dojmljiv uvid u pomaknuti američki klasni sustav i potresna priča o bratstvu i obiteljskom suparništvu. — The Times Roman koji leluja između nostalgije za onim što je moglo biti i žalljenja za onime što se više nikada neće dogoditi. Predivno napisana knjiga. — Elle

Goldmanovi iz Baltimorea i oni iz Montclaira. Na Marcusovu veliku žalost, cijelo svoje djetinjstvo on je pripadao Montclairanima. KNJIGA O BALTIMOREU.

Cijena 70 kn ~ 10 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 30372474 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Travno Stanje rabljeno. Opis oglasa ... Knjiga o Baltimorcima.

POVEZANE KNJIGE