Dr. Proktor i velika krađa zlata

Dr. Proktor i velika krađa zlata - Nesbo, Jo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
11,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Dr. Proktor i velika krađa zlata.pdf
ISBN
4577139491146

OPIS

U svojoj novoj avanturi naši omiljeni junaci upuštaju se u još jednu spasilačku misiju. Nakon što je ruski milijarder dao opljačkati norveške zlatne rezerve pa posljednju zlatnu polugu rastalio i od nje napravio pehar za Svjetsko klupsko prvenstvo u nogometu, Doktor Proktor, Mrva i Lisa imaju samo jedan zadatak: vratiti oteto zlato u Norvešku. Ali nakon neuspješne provale u lovašev trezor i samo tri dana prije nego što će inspekcija Svjetske banke doći u kontrolu u Središnju norvešku banku, trojac shvaća kako im je jedina šansa da se dokopaju pehara ona da ga – osvoje na nogometnom terenu. Uz pomoć Prdopraha i još pokojeg od ludih izuma Doktora Proktora, možda i uspiju ostvariti svoj plan…

158,00 kn 99,00 kn; Kolekcija Musso. 159,00 kn 99,00 kn; Suli u avanturi - prijateljstvo. DOKTOR PROKTOR I VELIKA KRAĐA ZLATA << PRETHODNI.

Read 56 reviews from the world's largest community for readers. Četvrti nastavak serijala o neobičnom izumitelj... DOKTOR PROKTOR I VELIKA KRAĐA ZLATA << PRETHODNI.

POVEZANE KNJIGE