Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu

Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu - Kvesić, Pero | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kvesić, Pero
DIMENZIJA
3,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu.pdf
ISBN
3544760805469

OPIS

iz riznice otorinolaringologa Marinka Popokatepetla Kad se 2005. Pero Kvesić odlučio na eksperiment i svoje zapise počeo objavljivati na blogu, vjerojatno nije ni sanjao da će njegov Čovjek-vadičep i Žena-riba napraviti puni krug i svoje putovanje završiti među koricama. Duhovit, bridak, pustopašan i ironičan bez obzira na to što i o kome pisao – a on se u svojem dugogodišnjem spisateljskom i novinarskom radu uistinu okušao u raznim formama za raznovrsnu publiku – nema dvojbe da se izvrsno snašao i u tome novome mediju koji je među prvima prepoznao kao platformu budućnosti. Njegovi su zapisi sjajna kronika duha vremena, i kad piše o seksu i kad piše o politici. I premda je po ovom prvom poznatiji, njegova je bodlja u drugoj temi još oštrija. Nakon više od milijun posjetitelja i dvije tisuće postova Čovjek-vadičep i Žena-riba zaslužili su da ih se s internetskih bespuća prizemlji i ukoriči. Ovo je stoga prava literarna poslastica ne samo za njegove stare poklonike već i za one koji će zahvaljujući ovoj knjizi to postati.

(Hina) - Istaknuti novinar, književnik i scenarist Pero Kvesić predstavio je u četvrtak u Zagrebu svoju knjigu "Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu", koja sadrži zapise objavljivane od 2005. na istoimenu blogu, ukoričene u, kako je rečeno na predstavljanju, jedinstvenu, duhovito i britko pisanu kroniku duha jednoga vremena iz pera čovjeka čije je pisanje ... Istaknuti novinar, književnik i scenarist Pero Kvesić predstavio je u četvrtak u Zagrebu svoju knjigu "Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu", koja sadrži zapise objavljivane od 2005.

Duhovit, bridak, pustopašan i ironičan bez obzira na to što i o kome pisao - a o Pero Kvesić: Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu. 30 travnja, 2018.

POVEZANE KNJIGE