Društvena igra vatreni izazovi

Društvena igra vatreni izazovi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra vatreni izazovi.pdf
ISBN
1583265810026

OPIS

Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji, živjelo je tajanstveno pleme u tami vulkana sjena. Bili su poznati kao veliki ratnici koji su čuvali hramove pune tajnog blaga. I vi možete ući u taj hram ali trebate baklju koja će vam osvjetliti put i duh ratnika koji će biti vodič kroz mnoge izazove i smrtonosne zamke. Usudite li se okušati u Vatrenim izazovima? Cilj igre je proći 5 vatrenih izazova – izazov obruča, izazov ravnoteže, izazov užeta, izazov prepreke i akcijski izazov te što prije doći do cilja. Za 2 do 4 igrača. Baterije: 3xAAA (nisu uključene). Dob: 6 .

Dob: 6 god + General. Posebna ponuda: Ljetna akcija: Opis proizvoda.

Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i… DRUŠTVENA IGRA KOCKA SLOVO-RIJEČ ... Protis d.o.o. Informacije o nama, kontakt i mapa poslovnica Načini plaćanja Vrste i načini plaćanja Uvjeti poslovanja Uvjeti poslovanja i korištenja naših usluga Pravila privatnosti Kako i zašto obrađujemo podatke Kako kupovati? Upute kako koristiti našu web trgovinu FAQ Pregled često postavljanih pitanja Vatreni izazovi društvena igra 0127083MSN .

POVEZANE KNJIGE