Šampion

Šampion - Lu, Marie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lu, Marie
DIMENZIJA
6,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Šampion.pdf
ISBN
9927867570952

OPIS

On je legenda. Ona je genijalka. Tko će biti šampion? Uzbudljivo finale distopijske trilogije – Legenda, Genijalka i Šampion – ljubiteljima ovog žanra pružit će sve što očekuju, pa i mnogo više. Šampion ponovno dovodi glavne likove, June i Daya, u kušnju. June zatječemo u trenutku kada je stekla visok položaj u vladi Republike, dužnost glavarice vježbenice, te postala osobom od povjerenja mladog elektora Andena, a Day je stekao visok vojni čin i postao šampion naroda. Day pomaže voljenom bratu Edenu da se izliječi od virusa kojim su ga zarazile Kolonije. Nakon što su i June i Day u prethodnim romanima žrtvovali mnogo za Republiku, čini se da žrtvi tu nije kraj. Napeta i nadahnuta priča raspleće se u velikom i dirljivom finalu. Odlično razrađeni likovi unose dubinu u radnju romana, a nepredvidivost ga odmiče od stereotipa. Čitatelji koji vole distopijske romane, a osobito mladi čitatelji i ljubitelji serijala Igre gladi, pročitat će roman Šampion u jednom dahu.

Internacionalnom sajmu pršuta koji se od petka do nedjelje održava u Tinjanu u Istri Delicije Maran iz Trbounja osvojile su titulu šampiona... Otočac, šampion kontinentalne patrole, gradić iz srca Like koji je našu reporterku Marinu Borovac ostavio bez daha zbog prirodnih ljepota, kulturno-povijesne baštine, ali prije svega srdačnih domaćina otvorena duha, predstavljala je Mladenka Orešković, direktorica Turističke zajednice Otočca. Jürgen Klopp je karizmatični šampion, rođeni šarmer, nasmijani favorit javnosti i generalno izvrsna vijest za nogomet - barem dok se nalazi na pobjedničkoj strani. Bitno manje drag, vedar i pristupačan postane kada izgubi utakmicu, ali to odavno nije novost.

Kavkaz odlazi na meč i oprašta se od Guneša. Suna je zabrinuta, jer Gunešove vrijednosti enzima jetre nikako ne opadaju, te traži savjet od Zafera ne znajući da li kazati Kavkazu.

POVEZANE KNJIGE