Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu

Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu - Krampač Grljušić, Aleksandra | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krampač Grljušić, Aleksandra
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu.pdf
ISBN
5236996913412

OPIS

Priručnik Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu namijenjen je učiteljima koji u osnovnoj školi rade s različitim skupinama učenika s teškoćama. Čitatelji će u prvome i drugom poglavlju dobiti odgovore na najčešća pitanja povezana sa školovanjem takvih učenika, primjerice tko su učenici s teškoćama, što je redoviti program uz individualizirane postupke, a što je redoviti program uz prilagodbu sadržaja, koja je razlika između tih programa, koji se učenici školuju po posebnom programu uz individualizirane postupke, trebaju li programi biti dostupni roditeljima te brojni drugi odgovori. Treće je poglavlje posvećeno praćenju ciljeva i ishoda učenja učenika s teškoćama. U četvrtom je poglavlju 25 individualiziranih odgojno-obrazovnih programa koji su odabrani s obzirom na pojavnost vrsta i stupnjeva teškoća. Svaki program sadrži profil učenika, inicijalnu procjenu, godišnji plan i program, a izrađeni su za sve nastavne predmete od 1. do 4. razreda. Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu poslužit će kao koristan vodič učiteljima, stručnim suradnicima, studentima učiteljskih fakulteta te svima koji su uključeni u život učenika s teškoćama.

Aleksandre Krampač Grljušić, edukatorice-rehabilitatorice i ravnateljice OŠ Ljudevita Gaja u Osijeku. 1.12.2017. "Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu" Među mnogobrojnom publikom u velikoj dvorani na Poljoprivrednom fakultetu koju su najvećim dijelom činili studenti učiteljskih i filozofskih fakulteta, učitelji i drugi prosvjetni djelatnici te stručnjaci… Među mnogobrojnom publikom u velikoj dvorani na Poljoprivrednom fakultetu koju su najvećim dijelom činili studenti učiteljskih i filozofskih fakulteta, učitelji i drugi prosvjetni djelatnici te stručnjaci, u četvrtak je predstavljen priručnik u izdanju Školske knjige "Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu" autorice dr.

predstavljen priručnik "Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu", autorice dr. sc.

POVEZANE KNJIGE