Oaza nesvakidašnjih prijateljstava

Oaza nesvakidašnjih prijateljstava - Butter, Julijana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Butter, Julijana
DIMENZIJA
10,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Oaza nesvakidašnjih prijateljstava.pdf
ISBN
6561217186652

OPIS

Roman Oaza dočarava nam peteročlanu obitelj koju čine otac, majka i troje djece od kojih je jedno u majčinom trbuhu. Svi članovi obitelji sanjaju svoje snove,ali svi likovi koji se pojavljuju u ovome romanu imaju i zajednički san. Ostvariv ili ne, nije toliko važno, jer pravi sadržaj života na kraju ipak čine odnosi, koji se ponakad, kao što znamo iz iskustva, onaj pravi smisao i cilj životnog puta.

Svi članovi obitelji sanjaju svoje snove,ali svi likovi koji se pojavljuju u ovome romanu imaju i zajednički san. OAZA NESVAKIDAŠNJIH PRIJATELJSTAVA. 29,00 KM: Nakladnik: ALFA D.D.

Khalegi (čita se kaliđi) na arapskom znaci "zaljevski" i odnosi se na kulturu - u ovom slučaju na plesove Zaljevskih zemalja: Kuvajta, Saudijske Arabije, Arapskih Emirata.U ovim prosperitetnim, naftom bogatim zemljama žene odijevaju profinjene haljine od prozirne svile izvezene zlatom. TEČAJ REFLEKSOLOGIJA - KINESKA MASAŽA ZONA STOPALA. Individualni Osnovni tečajevi se održavaju nedjeljom, ili po dogovoru.

POVEZANE KNJIGE