Šeks. Politička biografija

Šeks. Politička biografija - Miškulin, Ivica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miškulin, Ivica
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Šeks. Politička biografija.pdf
ISBN
6695481737004

OPIS

U ovom opširnom djelu iznesena je politička biografija Vladimira Šeksa, jednog od istaknutih hrvatskih političara tijekom demokratizacije i osamostaljenja Republike Hrvatske. Knjiga je podijeljena u 19 poglavlja, a temelji se na iscrpnom istraživanju svih relevantnih arhivskih izvora.No posebno je važna činjenica da se u političkoj aktivnosti ovog političara zrcali i značajan dio suvremene hrvatske povijesti, od vremena komunističke Jugoslavije – kada je Šeks bio protivnik režima – do razdoblja demokratizacije, osamostaljenja, Domovinskog rata, kao i hrvatske društvene i političke povijesti kasnog 20. i ranog 21. stoljeća.

Ivica Miškulin, autor knjige, Ivica Završki, predsjednik Ogranka Matice … Continue reading → Toggle navigation ... POŽEGA - Povjesničar Ivica Miškulin u prepunoj dvorni Hrvatske gospodarske komore Požega predstavio je knjigu „ŠEKS - Politička biografija" za koji se pokazao veliki interes. Uz autora knjige Ivicu Miškulina i Vladimira Šeksa moderator predstavljanja je bio Ferdinand Troha, zamjenik požeškog gradonačelnika na koje se odazvao ... U organizaciji Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr Franjo Tuđman" Splitsko-dalmatinske županije u Palači HAZU-a (palača Milesi) u Splitu održana je promocija knjige "Šeks, politička biografija" autora prof.

Politička biografija'. Nakon promocije, sa doajenom hrvatske suvremene politike Vladimirom Šeksom razgovarao je naš Elvis Morina. Šeks.

POVEZANE KNJIGE