Šeks. Politička biografija

Šeks. Politička biografija - Miškulin, Ivica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miškulin, Ivica
DIMENZIJA
11,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Šeks. Politička biografija.pdf
ISBN
2021949780117

OPIS

U ovom opširnom djelu iznesena je politička biografija Vladimira Šeksa, jednog od istaknutih hrvatskih političara tijekom demokratizacije i osamostaljenja Republike Hrvatske. Knjiga je podijeljena u 19 poglavlja, a temelji se na iscrpnom istraživanju svih relevantnih arhivskih izvora.No posebno je važna činjenica da se u političkoj aktivnosti ovog političara zrcali i značajan dio suvremene hrvatske povijesti, od vremena komunističke Jugoslavije – kada je Šeks bio protivnik režima – do razdoblja demokratizacije, osamostaljenja, Domovinskog rata, kao i hrvatske društvene i političke povijesti kasnog 20. i ranog 21. stoljeća.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1966. godine..

- Politička biografija - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Promocija knjige Ivice Miškulina "Šeks. Politička biografija", u suorganizaciji Ogranka Matice hrvatske Osijek, održana je u srijedu, 9.

POVEZANE KNJIGE