Bertik i njuškalo

Bertik i njuškalo - Soukupova, Petra | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Soukupova, Petra
DIMENZIJA
10,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bertik i njuškalo.pdf
ISBN
6011936735790

OPIS

Bertík i njuškalo roman je hvaljene i nagrađivane češke autorice Petre Soukupove, a tema je uzeta iz života. Bertík ima devet godina. Njegovi su roditelji razvedeni i on živi s mamom koja ima novog prijatelja. Bert ga zove Slonard. S velikom životnom promjenom nosi se vrlo teško. Osjeća se izdanim. Želi da sve bude kao i prije! Ljuti se. Ljubomoran je. Prema svima je otresit. Sve dok jednom u šumi ne sretne neobičnu životinju koja govori – njuškalo. Može li neočekivano prijateljstvo s tajanstvenim stvorom promijeniti Bertíkov pogled na svijet?

Njegovi su roditelji razvedeni i on živi s mamom koja ima novog prijatelja. V souladu s platnými vládními opatřeními je knihovna uzavřena, a to do 3. listopadu včetně.

Spisateljica Ankica Blažinović Kljajo donosi izbor priča u audio formatu. Poslušajte priče iz knjige Meni je najbolje biti ja. Statut škole i ostali pravni akti ...

POVEZANE KNJIGE