Mama, kupi mi konja

Mama, kupi mi konja - Ivetić, Irena | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivetić, Irena
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Mama, kupi mi konja.pdf
ISBN
1556905828853

OPIS

Irena Ivetić radi kao učiteljica razredne nastave u Cesarićevoj školi od 1996. godine, vodi literarno-novinarsku skupinu učenika mlađih razreda, a do sada je izdala nekoliko knjiga. Piše od djetinjstva, pjesme i priče za djecu i odrasle, a pjesme su joj izašle u SMIBu, Modroj lasti, Radosti, Prvom izboru, a neke pjesme su joj ušle i u školske čitanke. Svoju prvu knjigu, zbirku pjesama i kratkih priča „Recept za radost“ izdala je 2007. godine, a zbirku pjesama i kratkih lirskih proza za odrasle „Zvuci mojih tišina“ izdala je 2008. godine u vlastitoj nakladi. Napisala je i tekst za slikovnicu „Naša Šima“ koju su oslikali razredni prijatelji učenice Šime, učenice s posebnim potrebama, koja je izašla 2015. godine. Dobila je i niz nagrada za svoje pjesme i kratke priče, a upravo po priči iz najnovije zbirke „Mama kupi mi konja“ Hrvatski radio je pripremio dramu za svoju emisiju Priča za laku noć.

034 314 177. [email protected] :: Naslovnica:: Kako naći Recept za radost u vremenima koja radostima nisu sklona? Što reći djetetu kada, u moru želja, ni manje ni više zahtijeva: Mama, kupi mi konja? Je li mi teško razlučiti koji su Zvuci mojih tišina? Na ta je pitanja, istoimenim svojim, do sada objavljenim, knjigama, pokušala odgovoriti učiteljica Irena Ivetić. Grad Požega, Trg Sv.

O emisiji Priča za laku noć ... NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR dr.

POVEZANE KNJIGE