Anatomija ljubavi

Anatomija ljubavi - Fisher, Helen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Helen
DIMENZIJA
12,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija ljubavi.pdf
ISBN
7472526300123

OPIS

Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa. Od tada do danas, ugledna antropologinja Helen Fisher provela je revolucionarna ispitivanja na mozgu i koristeći se najnovijim metodama snimanja mozga istražila što se u mozgu događa kada osjećamo požudu, zaljubljenost, privrženost i ljubav. U tim je istraživanjima ispitano više od 80 000 ljudi, a na uzorku više od 30 000 muškaraca i žena prikupljeni su podaci o razmjeni seksi SMS poruka, komunikaciji putem društvenih mreža, neobveznim seksualnim odnosima, prijateljima s povlasticama i drugim suvremenim trendovima udvaranja i braka.

Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 209 proizvoda za kategoriju Knjižara, glazbala, zabava. Svijet knjige poslovnica na adresi Gajeva ulica 17 (8,812 km udaljeno) otvorena je danas od 08:00 do 14:00 Sve Svijet knjige poslovnice i radno vrijeme poslovnica. Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa.

Teme uključuju pitanja kao što su patologija, emocionalno zdravlje, pet elemenata medicine i duhovni uzroci bolesti. Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i ... Opis - ANATOMIJA LJUBAVI.

POVEZANE KNJIGE