Borba za život

Borba za život - Kljajo Radić, Marina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kljajo Radić, Marina
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Borba za život.pdf
ISBN
8333816450768

OPIS

Knjiga prokušane književnice Marine Kljajo-Radić, pod naslovom Borba za život, tematski je novum u književnosti za djecu. Pisana je ne samo iz pozicije nego i iz iskustva majke koja je odlučila roditi dijete usprkos protivljenju sredine u kojoj živi, prognozama liječnika, koje nisu najbolje, pa i uz rizik vlastitoga života. Sve to, međutim, prožeto je i doživljavanjem djeteta, koje od prvoga otkucaja srca ima samo jednu želju – a to je život. Cijeli veliki svijet stoji nasuprot jednomu krhkom ljudskom stvorenju – majci koja (iako sama u svojim strahovima i dvojbama) brani i čuva život u svome krilu, život djeteta koje jedinu nadu ima u tome da će to nastojanje uspjeti. Bitka je to Davida i Golijata koja nas uči da u svijetu oko nas postoje ljudi koji su, iako nitko za njih ne zna, iznašli snage da vode i one naizgled izgubljene bitke.

Damir Mihanović Ćubi nekadašnji glazbenik u grupi Forum, a široj javnosti poznat kao zabavljač iz mnogih emisija, bori se sa zloćudnom bolesti. Ćubi je već neko vrijeme na liječenju u KB Sestra milosrdnica u Zagrebu, a njegovi ... Borba za ravnopravnost kroz neodoljive modne komade Modni brend Mango najavio je povodom Dana žena suradnju s umjetnicom Anom Leovy.

1.2K likes. Udruženje (NVO, NGO) za zaštitu životinja Borba za život (Animal protection association ''Struggle for life'').

POVEZANE KNJIGE