Ludi svijet

Ludi svijet - Howard, A.G. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, A.G.
DIMENZIJA
10,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Ludi svijet.pdf
ISBN
4769374714087

OPIS

Ludi svijet, nastavak romana Između dva svijeta, još je uvrnutija i snažnija priča o djevojci Alysse Gardner. U svojemu novom romanu za mlade autorica A. G. Howard dovodi Alyssu u novu kušnju. Alyssa se nakon doživljaja u Zemlji čudesa, u kojoj je okrunjena kao kraljica na Crvenom dvoru, odrekla tog života i vratila kući. Dočekala ju je majka, koja je izišla iz umobolnice, i Jeb, dečko kojega voli i kojemu je u mračnom svijetu Zemlje čudesa spasila život. Ali Alyssa je rastrgana između dvaju svjetova. Kao da ne može potpuno zatomiti naslijeđe koje je baštinila od prabake Alice Liddell koja je kao djevojčica inspirirala Lewisa Carolla da napiše svoju slavnu knjigu Alica u Zemlji čudesa. Njezinu uznemirenost potiče majka stalnim pitanjima, ali i zavodljivi manipulator Morpheus koji joj je bio vodič kroz Zemlju čudesa. Sada je progoni u snovima i dolazi u njezinu školu. Alyssa mora pronaći ravnotežu između mraka i svjetla, stvarnosti i fantazmagorije, između pravog života i Zemlje čudesa. Ili će izgubiti sve što voli…

U svojemu novom romanu za mlade autorica A. G.

Ta Slusaj Ludi - Hladan svijet. Hladno je vani, jadno je kolko smo sami Da te pitam kad si zadnji puta mami poslo poruku i pito kako je Ne ti hladiš jaja u dnevnom boravku i brojiš lajkove Hladno je koliko je lažnih prijatelja, pratitelja, followera, lažnih godišnjica, vragova, paktova, cvijeća, bombonjera Ludi Svijet 2 days ago U gornji dio SVAKI muškarac bulji kao HIPNOSTISAN: Nije je SRAMOTA da ovakva izađe vani Mi kako smo svi postali opsjednuti društvenim mrežama i virtualnim svijetom, sada smo se navikli na to da se ideali ljepote stalno mijenjaju. Prikažite profile ljudi s imenom Svijet Ludi.

POVEZANE KNJIGE