Tom i Jerry Lutrija s naljepnicama

Tom i Jerry Lutrija s naljepnicama PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom i Jerry Lutrija s naljepnicama.pdf
ISBN
9676693338743

OPIS

Tom i Jerry pozivaju vas da im se pridružite u novim i nezaboravnim pustolovinama! Pročitajte kako su se Jerry i Mrvica našalili s Tomom u epizodi Lutrija, te kako su iznenadili mačku Penelopu za njezin rođendan. A nakon svih zgoda i nezgoda, sva trojica su se zajedno zabavili bojama i kistovima u epizodi Luda kuća. Svaka slikovnica sadrži više od 45 naljepnica kojima se može dopuniti tekst slikovnice.

Sada mogu unijeti malo zabave u vašu svakodnevnu rutinu s čarapa na vašim stopalima. Pridružite nam se u svijetu fantastičnih priča! Širite veselje po svijetu pomoću šarenih čarapa nadahnutih vašim najdražim televizijskim junacima. Stopalice Tom i Jerry ™ Zamka ...

Sanjaš o tome da postaneš liječnica i pomažeš ljudima? Isprobaj kakav je to osjećaj uz svoje omiljene junake: Dora, Barbie, Frozen Elsa i Anna, Talking Tom i drugi. Deitch je bio treći po redu redatelj crtića "Tom i Jerry", nakon legendarnih Williama Hanne i Josepha Barbere, koji su na crtiću radili od 1940. godine, kada je nastao, do 1958.

POVEZANE KNJIGE