365 danas promijeni sebe – ljubičasta

365 danas promijeni sebe – ljubičasta - Dimitrova, Tanya | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – ljubičasta.pdf
ISBN
3957021104898

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

sc. Tanya Dimitrova, svestrano obrazovana veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj. U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv.

OK. ... Tanya Dimitrova - 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve.

POVEZANE KNJIGE