Badnja večer

Badnja večer PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Badnja večer.pdf
ISBN
5723075411389

OPIS

Ho-ho!Ho-ho! Uputite se u čarobnu pustolovinu dok Djed Božićnjak dolazi u posjet na Badnju večer. S jedanaest zabavnih kružića koje pritisnete dok čitate tekst i s krasnim slikama Nada Taylora, ova klasična bajka u stihovima savršen je dar za malu djecu koja žele vesele blagdanske priče u božićno vrijeme.

Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. Hvala na prijavi! Badnja večer prijevod u rječniku hrvatski - njemački u Glosbe, online rječnik, besplatno.

S jedanaest zabavnih kružića koje pritisnete dok čitate tekst i s krasnim slikama Nada Taylora, ova klasična bajka u stihovima savršen je dar za malu djecu koja žele vesele blagdanske priče u ... Zakolendajmo svi zajedno na Badnju večer, uz stihove koji ove godine imaju posebno značenje - Ođe, ođe na zdravlje Vam Badnja večer dođe!",poručuju. Za vježbu, evo i kolende u Linđovoj izvedbi . Badnja večer.

POVEZANE KNJIGE