Tom i Jerry Rođendan s naljepnicama

Tom i Jerry Rođendan s naljepnicama Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom i Jerry Rođendan s naljepnicama.pdf
ISBN
6457902677249

OPIS

Tom i Jerry pozivaju vas da im se pridružite u novim i nezaboravnim pustolovinama! Pročitajte kako su se Jerry i Mrvica našalili s Tomom u epizodi Lutrija, te kako su iznenadili mačku Penelopu za njezin rođendan. A nakon svih zgoda i nezgoda, sva trojica su se zajedno zabavili bojama i kistovima u epizodi Luda kuća. Svaka slikovnica sadrži više od 45 naljepnica kojima se može dopuniti tekst slikovnice.

Priča o mačku Tomu i mišu Jerryju koji žive u istoj kući i stalno se nadmudruju, redovno se završavala tako što je Tom ostajao bijesan, a Jerry je uspijevao da dođe do željenog cilja, uz puno jurnjave i duhovitih situacija. Tom i Jerry: Slikovnice s naljepnicama - Lutrija - Tom i Jerry pozivaju vas da im se pridružite u novim i nezaboravnim pustolovinama! Pročitajte kako su se Jerry i Mrvica našalili s Tomom u epizodi Lutrija, te kako su iznenadili mačku Penelopu za njezin rođendan. A nakon svih zgoda i nezgoda, sva trojica su se zajedno zabavili bojama i kistovima u e Planetarno poznati crtani likovi uz koje su odrastale mnoge generacije - Tom i Jerry, proslavljaju svoj 80.

A nakon svih zgoda i nezgoda, sva trojica su se zajedno zabavili bojama i kistovima u epizodi Luda kuća. Tom i Jerry pozivaju vas da im se pridružite u novim i nezaboravnim pustolovinama! Pročitajte kako su se Jerry i Mrvica našalili s Tomom u epizodi Lutrija, te kako su iznenadili mačku Penelopu za njezin rođendan. A nakon svih zgoda i nezgoda, sva trojica su se zajedno zabavili bojama i kistovima u epizodi Luda kuća. Tom i Jerry - Rođendan, slikovnica s naljepnicama, Grupa autora; Budi u tijeku.

POVEZANE KNJIGE