Dijete

Dijete - Barton, Fiona | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barton, Fiona
DIMENZIJA
6,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete.pdf
ISBN
8605830768534

OPIS

Možete zakopati priču, ali ne možete sakriti istinu… Tijekom demoliranja stare kuće u Londonu radnik otkrije mali kostur, zakopan godinama. Za novinarku Kate Waters to je priča vrijedna pozornosti, pa odluči napisati novinski članak kojim ne daje odgovore, ali postavlja pitanje: tko je beba s gradilišta? Dok traži odgovore, otkrije vezu sa zločinom koji je uznemirio grad desetljećima prije, kada je novorođenče ukradeno iz rodilišta. Gubitak je potpuno slomio roditelje, a dijete nikad nije pronađeno. Potraga za odgovorima, koja će spojiti tri žene, otkrit će puno više, no Kate će morati odlučiti što smije, a što ne smije podijeliti s javnošću.

'Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretno i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas', rekao je svojedobno Stipe Pletikosa, čiji su se životni snovi ostvarili. Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana. (1) Dijete ima pravo na skrb za život i zdravlje.

veljače 2021., zajedno sa svojom savjetnicom Valentinom Paver, prisustvovala na još jednom tjednom koordinacijskom sastanku timova koji pružaju psihosocijalnu podršku... Piše se dijete. Kako se piše pravilno: dijete ili djete?? Pravilno je i piše se dijete jer ako je ako je slog dug, piše se ije.U oblicima imenice dijete došlo je do kraćenja ije>je: djeteta, djetetu, djetetom, djeca, djeco, djecom. Provedba ketogene dijete donosi jako dobre rezultate, kako u fizičkom izgledu, tako i u sportskim performansama jer potiče gubljenje viška masnoga tkiva, uz maksimalno očuvanje mišićnog tkiva.

POVEZANE KNJIGE