Donesite mi glavu Ivy Pocket

Donesite mi glavu Ivy Pocket - Krisp, Caleb | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krisp, Caleb
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Donesite mi glavu Ivy Pocket.pdf
ISBN
8625371732683

OPIS

Ivy Pocket opet je u bijegu. Ako baš želite znati, i opet je briljantno umakla gospođici Always i njezinim bravašima. Što je vrlo zgodno jer mora obaviti tonu posla. Prijateljicu treba spasiti, čovjeka u bijelom odijelu izbjegavati, rasplakanu kuharicu utješiti. I ponovo prisustvovati balu obitelji Butterfield. Srećom, Ivy ima sve urođene instinkte izgubljene čarape i moć prosuđivanja tajne agentice pa je sigurna da može zavarati neprijatelje kako bi izvela najveće spašavanje u povijesti. Još kad bi se planovi ostvarivali… U velikom finalu ove trilogije o dvanaestogodišnjoj djevojčici Ivy Pocket čije su nas neobične osobine nasmijavale i avanture zabavljale, ona će nam pokazati koliko je sazrela i ojačala. Ivy je odlučnija nego ikad spasiti svoju prijateljicu Rebeccu iz paralelnog svijeta Prospe. Ima ozbiljan plan i samouvjereno, kao i uvijek, ide prema cilju koji si je zacrtala. No, na putu će joj se naći neki stari i novi poznanici: obitelj Butterfield opet je želi zatvoriti, ovaj put na sigurnije mjesto iz kojeg nema povratka, gospođica Allways i dalje je želi zauvijek odvesti u Prospu vjerujući kako će upravo ona spasiti njezin svijet, bivša prijateljica Estelle naumila ju je namamiti u zamku, a tu je i njezina bivša gazdarica, stara gospođa Carbunkle koja joj ne može oprostiti. No, neustrašivu Ivy teško je zaustaviti jer njezina mašta djeluje u nevjerojatnim i potpuno neočekivanim smjerovima. Jedino što Ivy ovaj put brine je to što se prvi put u životu razboljela, a i Satni dijamant više ne radi. Ali kad više ne vidi izlaz, uvijek joj neka dobra duša uskoči upomoć, od potpunih neznanaca do starih prijateljica – vojvotkinje od Trinityja i gospođe Dickens. Ivy će konačno ipak pronaći svoju majku i otkriti sve tajne. Naivna, željna ljubavi, vjerna, samouvjerena, nepokolebljiva i osoba koja obično izvodi krive zaključke, ali je nada nikad ne napušta Ivy je lik koji će nam dugo ostati u sjećanju. Ponekad strepimo za nju, uvijek navijamo da uspije, povremeno je želimo upozoriti da stvari nisu onakve kakve se njoj čine, ali se istovremeno divimo njezinoj hrabrosti u situacijama u kojima bismo se mi ozbiljno preplašili. Ovaj smiješni i šarmantni roman s objavljen je u 23 zemlje i s pravom osvaja čitatelje diljem svijeta.

U košaricu Caleb Krisp. Samo ne Ivy Pocket.

Webshop i maloprodaja [email protected] +385 1 5577 953 ... Caleb Krisp: Donesite mi glavu Ivy Pocket, s engleskog prevela Petra Mrduljaš. Nakon velikog uspjeha prvih dvaju nastavaka o maštovitoj dvanaestogodišnjakinji željnoj ljubavi čiji su zaključci uglavnom tako neobični i nelogični većini ljudi da izazivaju smiješne i neobične situacije, stiže nam finalni nastavak ove serije. donesite mi glavu ivy pocket 89,00 30,00 DRUGI KRAJ KONCA 99,00 40,00 DRUŠTVO ČARONIH JEDNOROGA 99,00 20,00 donesite mi glavu ivy pocket 20% DRUŠTVO ČARONIH JEDNOROGA 20% DUH 20% Novi naslovi u Gradskoj knjižnici su: na dječjem odjelu Dan kada sam se pretvorio u pticu Ingrid Chabbet i Raúla Nieta Guridija, knjiga za mlade je Donesite mi glavu Ivy Pocket Caleba Krispa, na odjelu beletristike Zeleni šator Ljudmile Ulicke te na stručno-znanstvenom odjelu Istine i laži o ljubavi Brune Šimleše.

POVEZANE KNJIGE