Prije nego što odeš

Prije nego što odeš - Swatman, Clare | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Swatman, Clare
DIMENZIJA
10,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Prije nego što odeš.pdf
ISBN
6799749682686

OPIS

Zoe i Ed upoznali su se na studiju, ali trebalo je nekoliko godina da shvate kako su stvoreni jedno za drugo. No jednog dana, na putu do posla, Ed smrtno strada. Zoe mora pronaći način da preživi, ali nije spremna pustiti sjećanja. Kako zaboraviti prvi poljubac, sve što su izgradili, sve što su mogli napraviti bolje? Kako ispraviti pogreške? Problem je što je sad prekasno. Ili, ipak nije?

... Prije nego što odeš - Clare Swatman. U izdanju: Profil ( Listopad 2017.

) Zoe Williams, mlada i samouvjerena žena koja ima sve kako se čini na prvi pogled, posao koji voli i muža kojeg obožava. Svog muža je upoznala na fakultetu, zajedno su ušli u svijet odraslih, ali samo kao prijatelji, ali ljubav je došla kasnije, premda je Zoe bila ... Drugo, evo danas me toliko državnika pozvalo 'daj se javi još, daj dođi malo do mene prije nego što odeš i nakon što odeš' da bih mogla popuniti cijeli program do kraja mandata, ali naravno bit će tu i tamo još pokoji posjet, opraštanje s kolegama, ali ostajem, tu sam", kazala je Grabar-Kitarović, a prenosi Dnevnik Nove TV. Prije nego što odeš, prvijenac britanske novinarke Clare Swatman, moćna je priča o ljubavi koja traje.

POVEZANE KNJIGE